Rentoa ja leppoisaa vuodenvaihdetta!

admin Post in Ei kategoriaa
0

Kuvaikkuna.fi -sivusto on virallisesti nähnyt päivänvalon. Käykääpä kurkkaamassa ja viivähtäkää hetki kuvieni äärellä.

Blogiini laitan kuvia vähän, jos ollenkaan. Pyhitän blogini enemmän kirjoittelulle niin kuvista kuin niiden takaakin.

Kuvani ja kirjoitteluni ovat ikkunoita elämään, siitä kuvaikkuna -nimi sivustolle. Ikkunasta katsomme sisään tai ulos, joskus ikkuna voi toimia peilinäkin. Kuvat herättävät meissä monenlaisia tunteita ja mielikuvia. Se, mitä itse kuvaa ottaessani olen ajatellut ei aina välttämättä välity katsojalle. Toivon kuitenkin, että monelle kuvani ja kirjoitukseni saavat olla pieniä levähdyshetkiä arjen tohinassa. Toivon niiden voimaannuttavan katsojaansa ja lukijaansa.

« Prev: :Next »

Leave a Reply