kuvaikkuna.fi

admin Post in Ei kategoriaa
0

Viimeinki kotsivuin ovat julokasukunnoss ja vieläpä kaks päevee enne hoo-hetkee. Takarajaks ku olin laittanu tuon vuuvenvaihtee. Kritiikk ol kovvoo matkan varrell. Vua sanotaaha sitä, ett taiteilijan suurin kriitikko on hää itte. Nii tälläki kertoo.

Sitte vielä tuo iWeb osottautu liian ajattelevaks ja älyllist toimintoo rajottavaks, ett senkii kaa piti vehata puol päevöö. Ny on sekkii kesytetty miun maun mukkaaseks. Eip hää oikeestaa mikkää huonomp ohjelma ookkaa. Voeha se ol nii ett välill siiheki hermostuu vae hermostunnooko tuo minnuu?

Vua luppoon mie välill kirjottoo iha suomeeki, mutt näi lomall ei jaksa kirjakielt ajatella. Koettakee kestee ja lähettäkee kommenttei…

Nii ja jos tykkeet miun kuvistain tuoll nettisivuill (huomise jäläkee), nii muistappa ottoo minnuu yhteytt enne niitte julokasemista muualla tiällä nettimualimass. Ei oo paljoo siulta vuajittu, jott laitat viestii tarja ätti kuvaikkuna.fi Oisha se ittekkii kiva tietöö miss päi mualimoo kuvvain seikkaaloovat.

:Next »

Leave a Reply